Din capitolul , bun si gustos , face parte si aceasta delicatesa picanta si inmiresmata ! Ce poate fii servita cu orez basmati nature , cu Paratha sau Chapati , painite plate indiene .
Ingrediente :
- 500gr carne de vita putin grasa ;
- 5-6 pastai cardamom drobite cu latul cutitului ;
- 2-3 ardei iuti rupti in bucati ;
- 3 cepe taiate marunt ;
- 2-3 linguri ulei ;
- 1 baton de scortisoara zdrobit ;
- 4-5 catei de usturoi razuiti ;
- 1 bucata de ghimbir de 2-3 cm data pe razatoare ;
- 1 lingurita turmeric ;
- 1 lingurita de garam masala ;
- 1 lingurita de coriandru in pudra ;
- 1 lingurita de chimen in pudra ;
- 1/2 lingurita de sare sau 1/2 cub Maggy cu vita.
- intr-o tigaie innalta anti-adeziva , punem la incalzit uleiul , si adaugam peste ceapa , ghimbirul si usturoiul , le tragem bine la tigaie apoi adaugam condimentele si amestecam , apoi adaugam carnea , ardeii , amestecam , si lasam sa se gateasca cu capac in aburii sai , la foc mic , amestecand din cand in cand ;
- este gata cand carnea devine frageda si uleiul iese la suprafata .
- POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu