duminică, 13 martie 2016

CARTOFI CU SPANAC SI SMANTANA




  •        Cartofii cu spanac si smantana sunt o mancare deliciasa , atat ca fel principal , dar si ca garnitura , langa peste , sau carnea preferata !
  •        Ingrediente :
  • 300-400gr spanac proaspat spalat bine si taiat marunt ;
  • ulei ;
  • 4 cartofi mari , curatati , spalati si taiati cubulete ;
  • 2 linguri de smantana ;
  • sare si piper ;
  • 1 ceapa medie , cuarata si taiata marunt .
  •         Preparare :
  • intr-o tigaie , punem un filet de ulei la incins si peste el punem spanacul si putina apa , amestecam si apoi punem capacul , se va innabusi  , apoi dupa ce apa se evapora , il scoatem intr-o farfurie si il tinem la cald ;
  • intr-o tigaie innalta , sau wok , punem ulei si punem la colorat frumos cartofii , cu capacul peste tigaie , sa se gateasca innabusit ;
  • dupa ce sau colorat frumos ,adaugam ceapa taiata marunt , amestecam si lasam la patruns si ceapa , dupa ce se gateste , scurgem din surplusul de ulei si adaugam spanacul deja gatit , lingurile de smantana , sarea si piperul si amestecam totul si mai lasam cateva minute pe foc si gata mancarica !
  •         Noi i-am servit cu filet mignon de porc ! Delicios ! Si o poza mai sugestiva !
  •         POFTA BUNA !
  •         

Niciun comentariu:

Pasca fara aluat

                         De Sarbatorile Pascale ,  preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca .                       A...