La restaurantele unde se serveste pizza , pentru a sublima gustul acesteia , se pune deasupra putin ulei picant-parfumat pentru pizza .
Ingrediente :
-2 catei de usturoi curatati si taiati feliute ;
-2 ardei iuti , taiati marunt (eu am pus ardei african );
-putin cimbru ;
-2 frunze de dafin ;
-cateva boabe de piper ;
-ulei de masline ;
Preparare :
-alegeti un recipient spray sau o sticla cu capac ermetic( in cazul meu un spray), in care puneti ingredientele mai sus enumerate si apoi nivelati cu ulei de masline ;
-lasati la macerat 1 luna la loc racoros si intunecat ;
Serviti atat cu pizza , cat si cu o carne la gratar care este putin uscata , precum vita sau pieptul de pui .
POFTA BUNA !
P.S. Acesta este ardeiul african de care spuneam in reteta , la noi nu stiu daca este si cum se numeste , cert este ca este foarte picant .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu