Simple si gustoase , spiralele din foietaj , sunt simplu de facut , pentru o petrecere sau pur si simplu cand va este pofta de ceva sarat si nu vreti sa apelati la varianta cumparata !
Ingrediente :-o foaie de foietaj dreptunghiulara ;
-2 oua ;
-150g de 3 feluri de branza rasa (maasdam , emmental si mozzarella );
-8 bucati de rosii uscate in ulei ;
Preparare :
-se incinge cuptorul la 170grade ;
-intr-o cana incapatoare , puneti un ou , rosiile uscate scurse bine de ulei si branza rasa si cu mixerul vertical mixati totul bine pana obtineti o pasta legata , nu trebuie sa fie foarte fina ;
-in tava cuptorului , puneti hartie de copt si intindeti foaia de foietaj dreptunghiulara ;
-pe jumatate din foaie , pe lung , intindeti uniform pasta de branza si rosii , lasand 1 cm pe margine pentru a lipii foile ;
-bateti bine celalalt ou si ungeti marginile foii , si inchideti foaia obtinanad un dreptunghi lung , apasand bine pe margini ;
- cu o rola de patiserie , taiati acest dreptunghi in fasii de 1 cm grosime , pe care apoi le rasuciti , formand spirale , pe care le veti unge cu restul oului batut si apoi le puneti la cuptor , si acolo vor sta pana se vor coace frumos !
Le puteti servii , atat putin calde cat si reci !
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu