duminică, 21 august 2016

MACROU FILEURI LA TIGAIE



                Macroul proaspat este un peste delicios , pe care toata lumea il cunoaste . Stiu bine ca in Romania , se gaseste doar congelat si de multe ori sunt surprize la decongelare , ca nu este proaspat , aici in Franta , il cumpar proaspat , fileuri si n-am avut niciodata probleme .
                Ingrediente:
-fileuri de macrou(cu piele ) ;
-faina alba ;
-sare si piper ;
-ulei pt prajit .
                Preparare :
-se pune la incalzit uleiul ;
-se spala pestele si se pune la scurs , apoi se condimenteaza cu sare si piper , apoi se da prin faina si se pune la prajt frumos pe ambele parti  , si tot asa pana terminati toate fileurile ;
               Serviti cu mamaliguta calda si mujdei sau saramura ! Delicios !
               POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Pasca fara aluat

                         De Sarbatorile Pascale ,  preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca .                       A...