Fara prea multe comentarii , aceasta reteta de saramura intra la capitolul , super bun , ca la tara ! Deci , poza , facuta direct in recipientul in care a fost gatita saramura ! Tin sa mentionez , ca este o cantitate mica de saramura , daca vreti mai multa , mariti cantitatile ! Ii multumesc din inima cumnatei mele pentru aceasta reteta !
Ingrediente :
-1 ardei kapia ;
-1 rosie mare coapta ;
-2 catei de usturoi ;
-sare si piper dupa gust ;
-un filet de ulei ;
-un praf de cimbru ;
-1 pahar de apa ;
Preparare :
-se curata legumele si se spala bine , apoi se taie marunt ;
-intr-o oala mica , craticioara , se pun ceapa , ardeiul , rosia si apa si se pun la fiert pana ce legumele se inmoaie si se evapora apa , apoi adaugam sarea si piperul dupa gust , usturoiul zdrobit si cimbrul si mai dam intr-un clocot si gata saramura !
Serviti cu pestele preferat , si neaparat mamaliguta calda !
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu