Revin cu o reteta simpla si delicioasa . Cum sunt gurmanda , si imi place sa gust noutati , am incercat si carnea de strut . Este o carne ferma si gustoasa care trebuie incercata . Am cumparat carne in vid , in sucul propiu .
Ingrediente :
- 500g carne de strut in sucul propriu ;
-2 linguri de ulei ;
-4 cepe medii curatate , spalare si taiate marunt ;
-sare si piper dupa gust ;
Preparare :
-intr-o tigaie anti-adeziva punem lingurile de ulei si lasam la incins , apoi adaugam bucata de carne de strut si o coloram frumos pe ambele fete , apoi adaugam ceapa si o coloram putin si pe ea , apoi adaugam sucul de la carne , sarea si piperul dupa gust , acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana ce se gateste ceapa , intorcand carnea periodic (aproximativ 20min) .
Noi am servit carnea de strut in sos de ceapa cu piure de cartofi si un vin alb sec , simplu si delicios !
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu