- Sincera sa fiu , pana a venii in Franta , nu am mancat dovleac , aveam o retinere de a gatii dovleacul , dar dupa ce l-am gatit si gustat , am observat cat de mult m-am inselat ! Acum il ador , cu gustul fin si dulceag!
- Ingrediente:
- 1 dovleac butternut (curatat si taiat cuburi );
- 3 cartofi ;
- un filet de ulei de masline ;
- 2 cepe ;
- 200ml smantana dulce stil Dorna ;
- sare sau kub maggi .
- Preparare:
- intr-o oala sub presiune punem un filet de ulei de masline si il incalzim , intre timp taiem marunt ceapa si o tragem putin in ulei , peste ceapa adaugam si cartofii taiati cuburi si mai lasam putin pe foc apoi adaugam dovleacul , adaugam apa pana la nivelul legumelor si un praf de sare , punem capacul si lasam la fiert , 30min dupa ce oala incepe sa cante , fluiere.
- dupa ce legumele au fiert , le mixati cu mixerul orizontal , adaugati smantana lichida si mai potriviti de sare , si gata supica delicioasa !
- Serviti supa calda , cu mare pofta ! Este perfecta pentru periada asta rece !
- POFTA BUNA !
- P.S. Aceasta este dovleacul Butternut !
duminică, 21 februarie 2016
SUPA CREMA DE DOVLEAC BUTTERNUT
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...
-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu