- Pana astazi , n-am mai gatit si nici servit prepelite , azi mergand la cumparaturi , mi-am spus ca niciodata nu este tarziu de incercat si gustat .
- Ingrediente :
- 6 prepelite ;
- 6 catei de usturoi ;
- ulei pt colorat prepelitele ;
- condimente sau sare si piper .
- Preparare :
- punem la incins cuptorul la maxim ;
- se curata prepelitele si se spala bine ;
- cateii de usturoi se taie marunt si se pun inauntrul prepelitelor si condimentam putin inafara si in interiorul prepelitelor ;
- incingem o tigaie cu putin ulei si coloram frumos prepelitele frumos pe toate partile ;
- apoi le asezam frumos intr-o tava dreptunghiulara de yena , turnand peste ele uleiul din tigaie si le dam la cuptor pana se patrunde carnea bine , in jur de 25min ;
- Serviti prepelitele calde alaturi de o garnitura delicioasa ! Le-am servit alaturi de ciuperci pleurotus sote , cartofi nature si sos de usturoi cu smantana ! Si un vin rosu sec !
- POFTA BUNA !
joi, 25 februarie 2016
PREPELITE LA CUPTOR
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...
-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu