- Conopida la otet , este perfecta ca pentru a acompania ce ne place dar necesita o salata acrisoara langa!
- Ingrediente : pentru 1 borcan :
- conopida ;
- boabe de piper ;
- frunze de telina ;
- 100ml de otet la 1l apa ;
- 1 lingura de zahar si 1 lingurita de sare .
- Preparare :
- conopida se taie buchetele si se spala bine ;
- otetul , apa , sarea si zaharul se fierb si se lasa la racit;
- pe fundul borcanului punem cateva frunze de telina si cateva boabe de piper apoi incepem sa punem conopida alternand cu frunzele de telina si cu boabele de piper pana se umple borcanul si terminam telina , apoi apoi apasam putin telina si punem ceva sa tina apasat in borcan in cazul meu au fost tijele de telina pune in cruce , apoi turnam peste otetul rece si apoi inchidem bine borcanul :borcanele daca faceti cantitate mai mare si le depozitai intr-un loc racoros ;
- telina se mureaza in aproximativ o luna ;
- Serviti telina cu ce va place !
- POFTA BUNA!
duminică, 6 decembrie 2015
CONOPIDA LA OTET
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...
-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu