- Mazarea cu , carne de pui , este una din mancarurile mele preferate , dulceaga , cu carnea de pui frageda , din punctul meu de vedere , delicioasa !
- Ingrediente:
- 1 conserva de 850g mazare;
- 2-3 pulpe de pui (eu am facut din 2 , nu prea sunt fan de carne in mancare , dar pt gust....);
- 1 lingura mare bulion;
- ardei gras si verde (cat va place , curatat spalat si taiat marunt);
- 2 cepe , curatate spalate si taiate marunt;
- ulei ;
- sare si piper dupa gust;
- marar si patrunjel (verde si dupa gust ,spalate bine si taiate marunt).
- Preparare:
- intr-o tigaie innalta , punem un filet de ulei la incins , apoi pulpele curatate, spalate bine si taiate bucati (eu tai pulpa in 3) , si le coloram frumos pe toate partile , apoi peste carne , punem la calit ceapa si ardeiul , si amestecam bine , cand ceapa devine transparenta adaugam mazarea , bulionul desfacut in apa (2 castronele), sarea , piperul , mararul si patrunjelul si punem la fiert ;
- la fiert tinem in functie de cat de zemoasa sau scazuta vrem mazarea , mie imi place sa fie ceva in genul fasolii prajite asa k o fac putin mai scazuta , o tin mai mult la fiert;
- Serviti cu salata sau cu acriturile ce va plac!
- POFTA BUNA!
marți, 13 mai 2014
MAZARE CU PULPE DE PUI
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...

-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...