- Am ales sa fac de data aceasta , niste fileuri de cabillaud , pané si incrusta de malai !
- Ingrediente:
- 1 kg de file de cabillaud;
- malai;
- 2 oua;
- faina alba de grau;
- sare;
- mustar;
- Preparare:
- fileurile le spalam si apoi le punem la scurs, apoi punem pe ele niste sare(dupa gust);
- incingem o tigaie cu ulei;
- intr-o farfurie adanca,bol, batem cele 2 oua cu sare , mustar si faina( si poate putina apa, daca v-a iesit foarte groasa compozitia, trebuie sa iasa ca cea pentru snitele);
- intr-o alta farfurie punem faina alba, apoi trecem o parte din bucatile de peste prin faina si apoi prin compozitia pregatita mai devreme si apoi punem la prajit , pana se auresc frumos si apoi le scoatem pe un platou, farfurie;
- cealalta parte de fileuri , le trecem prin malai si apoi le punem la prajit pana se auresc si ele frumos si le scoatem pe platoul, sau farfuria cu panéurile pregatite mai devreme;
- Servim cu mamaliguta calda , sos sau mujdei de usturoi si un vin alb sec!
- POFTA BUNA!
marți, 25 martie 2014
PESTE FILE SI IN CRUSTA DE MALAI (CABILLAUD)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...
-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu