- Pentru ca este sanatos, incercam sa mancam peste macar o data pe saptamana. Azi , am ales pastravul, peste de munte spriten si ager!
- Ingrediente:
- peste pastrav;
- sare;
- malai grisat;
- ulei;
- usturoi;
- smantana.
- Sa ne apucam de treaba:
- Punem intr-un wok, tigaie uleiul la incins;
- Daca pestele este deja curatat, cum este cazul meu, il spalam, crestam , dam cu putina sare apoi il dam pris malai si tup la prajit in tigaie, bine, pe ambele parti pana devine auriu(pana terminam pestele);
- Intre timp, punem la fiert apa cu sare pentru mamaliguta, cand apa fierbe punem faina si amestecam bine, fierbem bine si gata mamaliguta;
- Cat fierbe mamaliguta, curatam usturoiul, il zdrobim si apoi il amestecam cu putina sare, putin ulei si il facem maioneza si apoipunem smantanica , amestecam putin si gata sosul!
- Aranjam frumos pe platouri, si servim alaturi de un vin bun!
- POFTA BUNA!
sâmbătă, 15 martie 2014
PASTRAV IN CRUSTA DE MALAI CU SOS DE USTUROI SI MAMALIGUTA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...

-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu