duminică, 28 august 2016

CREIER DE PORC LA TIGAIE-APERITIV



                   Din capitolul retetelor :  prea bun ,prea ca la tara , face parte si acet aperitiv simplu si gustos .
                   Ingrediente :
-2 creierasi de porc (4 bucatele) ;
-sare si piper ;
-1 filet de ulei ;
-4 feliute de bagheta de campagne(tara, casa);
-1 castravete murat sau la otet ;
                    Preparare :
-se pune la incins tigaia cu ulei ;
-creierasii se spala bine si se curata de oase , apoi se pun frumos si incet in tigaie , intorcandu-i periodic pana se coloreaza frumos pe ambele parti , apoi se condimenteaza dupa gust ;
-pe feliutele de bagheta se scot frumos creierasii , si se aseaza frumos pe o farfurie , alaturi de castravetii murati sau la otet ;
                    Serviti alaturi de un vin alb sec .
                    POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Pasca fara aluat

                         De Sarbatorile Pascale ,  preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca .                       A...