- Cu mamaliguta sau cu o garnitura , aripioarele cu sos sunt rapide , de gatit si de mancat !
- Ingrediente :
- 10 aripioare spalate si taiate in 2 ;
- 1 ardei gras rosu curatat , spalat si taiat marunt ;
- 1 ceapa mare , curatata , spalata si taiata marunt ;
- 1 lingura de bulion desfacuta intr-o cana cu apa ;
- ulei ;
- cimbru uscat ;
- 2 catei de usturoi curatati si taiati marunt;
- sare si piper .
- Preparare :
- punem ulei la incins intr-un woc sau tigaie adanca , si punem la colorat aripioarele putin pe ambele parti , si apoi le scoatem intr-un recipient si le tinem la cald ;
- in aceeasi tigaie , punem ceapa si ardeiul si le tinem putin , pana se inmoaie putin , apoi adaugam bulionul desfacut in cana de apa ;
- cand ajunge la punctul de fierbere , adaugam usturoiul , cimbrul si sarea si piperul si lasam la fiert cu capac pana se evapora apa si se ingroasa sosul , si gata mancarea !
- Simplu , rapid si delicios !
- POFTA BUNA !
duminică, 13 martie 2016
ARIPIOARE CU SOS
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...
-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu