duminică, 13 martie 2016

ARIPIOARE CU SOS




  •       Cu mamaliguta sau cu o garnitura , aripioarele cu sos sunt rapide , de gatit si de mancat !
  •        Ingrediente :
  • 10 aripioare spalate si taiate in 2 ;
  • 1 ardei gras rosu curatat , spalat si taiat marunt ;
  • 1 ceapa mare , curatata , spalata si taiata marunt ;
  • 1 lingura de bulion desfacuta intr-o cana cu apa ;
  • ulei ;
  • cimbru uscat ;
  • 2 catei de usturoi curatati si taiati marunt;
  • sare si piper .
  •          Preparare :
  • punem ulei la incins intr-un woc sau tigaie adanca , si punem la colorat aripioarele putin pe ambele parti , si apoi le scoatem intr-un recipient si le tinem la cald ;
  • in aceeasi tigaie , punem ceapa si ardeiul si le tinem putin , pana se inmoaie putin , apoi adaugam bulionul desfacut in cana de apa ;
  • cand ajunge la punctul de fierbere , adaugam usturoiul , cimbrul si sarea si piperul si lasam la fiert cu capac pana se evapora apa si se ingroasa sosul , si gata mancarea !
  •           Simplu , rapid si delicios !
  •           POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Pasca fara aluat

                         De Sarbatorile Pascale ,  preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca .                       A...