- Vara , pentru a nu petrece mult timp in bucatarie , schimbam sarmalele pe ardei !
- Ingrediente:
- umputura de sarmale (cum va place , eu o folosesc mereu pe a mea de la reteta de sarmale de pe blog);
- ardei micuti , eu am gasit intr-un sfarsit ca la noi la magazinul de turci);
- ulei;
- bulion;
- 2 linguti de faina;
- Preparare:
- dupa ce am pregatit umplutura , umplem ardeii si ii asezam frumos in oala , punem apa pana la 3/4 din arrdei ,putin ulei si o lingura de bulion si punem la fiert ;
- dupa ce au fiert , intr-o tigaie , punem putin ulei la incins si lingurile de faina , amestecam bine si apoi turnam zeama ramasa de ardei , lasam sa fiarba pana se leaga , apoi turnam totul in oala cu ardeii ;
- Serviti cu sos , smantanica , painica proaspata si ardei iute ! Eu in poza am uitat sa pun sos.....
- POFTA BUNA!
sâmbătă, 14 iunie 2014
ARDEI UMPLUTI ( CU SOS )
Pasca fara aluat
De Sarbatorile Pascale , preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca . A...
-
Fie ea din organe sau carne , este mereu buna langa o mamaliguta fierbinte , mujdei si un pahar de vin! Eu am adaptata-o putin ...
-
Dupa cum spuneam , din toate tipurile de mancare , mancarea chinezeasca este preferata mea ! Nemurile , au fost printre prim...
-
Desertul preferat al copilariei ! Pufos si delicios ! Simplu , sau cu cacao si nuci sau alune , sau cu alte diferite i...