vineri, 11 aprilie 2014

CHIFTELE

 




  •           Simple si rapide , chiftelele plac tuturor , cu sos sau fara !
  •           Ingrediente:
  • 500g carne tocata de pui (folositi ce va place);
  • 2 cepe curatate , spalate si taiate marunt ;
  • 1 capatana mica de usturoi ;
  • sare ;
  • piper ;
  • marar si patrunjel spalate si taieate marunt ;
  • ulei ;
  • 2 oua ;
  • 2 felii paine ;
  •           Preparare:
  • punem apa intr-un bol si punem cele 2 felii de paine la inmuiat;
  • intr-un bol adanc , punem carnea, ceapa , usturoiul zdrobit , mararul , patrunjelul , piperul , sarea , ouale si painea scursa bine de apa si amestecam bine acest aluat ;
  • punem la incins o tigaie cu baie de ulei , formam chiftelele si le punem la prajit la foc mijlociu pana se prajesc bine pe ambele parti , si pana terminam aluatul ;
  •            Serviti ca atare sau cu piure , sau cu cepa verde , rosii , cas.... sau cu ce va place !
  •            POFTA BUNA!

Pasca fara aluat

                         De Sarbatorile Pascale ,  preferata mea din toate bunatatile pregatite , este Pasca .                       A...